Tgrt Haber

Arda Güler transferinde Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 17:57 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 06:20
Arda Güler transferinde Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu 
Arda Güler,Fenerbahçe,Real Madrid

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Arda Güler, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü kalmak istemiyor" diyerek oyuncunun takımdan ayrılacağını resmen duyurdu. Arda Güler transferinde büyük yol alan İspanya devi Real Madrid, oyuncuyla her konuda anlaşırken Fenerbahçe'nin kasasına da servet girecek.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın haberine göre, Arda Güler rekoru elinde bulunduran Cenk Tosun'dan daha yüksek bir rakama transfer olmak istiyor. Fenerbahçe'ye daha fazla ödeme yapılmasını isteyen genç yıldız, Real Madrid'in teklifini onayladı. 

30 MİLYON EURO! 

Bonuslarla birlikte Fenerbahçe'nin kasasına 30 milyon euro girecek. Genç futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.    

ALİ KOÇ'TAN ARDA'YA SİTEM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler'in takımdan ayrılma kararına tepki gösterdi. Arda, ailesi ve temsilcileri geri adım atmayınca sinirlendiği öğrenilen Koç'un "Demek ki imzalar gönüllere atılmıyormuş" diyerek kararı kabullendiği belirtiliyor. 

Öte yandan Ali Koç, İsmail Kartal ile düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, "Arda Güler, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü Fenerbahçe'de kalmak istemiyor" dedi.

AYRILIĞI RESMEN DUYURU

Ali Koç konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda'yı bağrına bastı. Deplasman gittiğimiz şehirlerde de ne kadar bir sempatiye sahip olduğunu biliyoruz. Milyonlara süreci anlatmamız lazım. Onlar da bilmeyi hak ediyor. Süreç sonuçlanmadı. Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın... Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın. Net bir şey söyleyebilirim. Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı sunan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...