Tgrt Haber

Arda Turan'ın Seçil Erzan arasında dikkat çeken mesajlaşma: Allah'ım sana geliyorum 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 18:58 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 19:22
Arda Turan'ın Seçil Erzan arasında dikkat çeken mesajlaşma: Allah'ım sana geliyorum 
,Arda Turan,fon,para,Fatih Terim

Yüksek kar getirisi ile spor dünyasının tanınmış isimlerini dolandıran Seçil Erzan olayında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Parasının bir kısmını Erzan'a kaptıran Turan'ın Hac ziyareti esnasında Erzan ile görüştüğü ve Erzan'ın annesine Hac'dan koku getireceğini söylediği mesajlar ortaya çıktı. Eski futbolcunun parasının hesaba geçeceğini öğrendiği andaki mutluluğu ise dikkat çekti. 

Yüksek kar geliri ile güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcuları dolandıran Seçil Erzan olayında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. 

Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın bulunduğu spor dünyasından çok sayıda ismi dolandırıldığı iddia edilen Seçil Erzan'ın Hac ziyaretinde bulunan Arda Turan ile yaptığı görüşme ortaya çıktı. 

WhatsApp yazışmalarında Turan'ın hesabına para geçeceğini öğrenmesinin ardından, "Allah'ım sana geliyorum" diyerek sevindiği ortaya çıktı. 

Pointer Haber'de yer alan iddiaya göre, Arda Turan ile Seçil Erzan arasındaki WhatsApp yazışmalarında şu ifadeler yer aldı: 

"ANNENE KOKU ALIYORUM, ONLARI KOKLAT"

Seçil Erzan:

"Yarınki ödemen için ben saat 2'de alacağım. Senden ricam bana 3 gibi birini yönlendirirsen teslimat yapayım."

Arda Turan:

"Allah'ım sana geliyorım:))"

Erzan:

"Sen bir tanesin iyi ki varsın."

Arda Turan:

"Annene Kabe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat ona."

Erzan:

"350 teslim ettim. Kalanı sen gelince."

Arda Turan:

"100 binle çarp sevap o kadar???? Kabe'deyken verdin ya :)"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...