Tgrt Haber

Avrupa Ligi'nde günün sürprizi Atalanta'dan! Liverpool'a fark attı...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2024 02:56 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 02:57
Avrupa Ligi'nde günün sürprizi Atalanta'dan! Liverpool'a fark attı...

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçları bu akşam oynandı. Gecenin sürpriz sonucuna Atalanta imza attı. İtalyan ekibi, deplasmanda Liverpool'u 3-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ilk maçları oynandı. FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler'in düdük çaldığı İngiltere'nin Liverpool ile İtalya'nın Atalanta takımları arasındaki sürpriz yaşandı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasında Atalanta, deplasmanda Liverpool'u 3-0 yendi.

İtalya temsilcisine galibiyeti 38 ve 60. dakikalarda Gianluca Scamacca ile 83. dakikada Mario Pasalic'in golleri getirdi.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler oldu. Karşılaşmada Alper Ulusoy VAR, Abdülkadir Bitigen ise AVAR olarak görev aldı.

Milli futbolcu Zeki Çelik'in 90. dakika forma giydiği maçta ise Roma, 17. dakikada Gianluca Mancini'nin attığı golle Milan'ı 1-0 mağlup etti.

Organizasyonda rövanş maçları, 18 Nisan Perşembe günü yapılacak.

Alınan sonuçlar şöyle:

Milan (İtalya)-Roma (İtalya): 0-1

Liverpool (İngiltere)-Atalanta (İtalya): 0-3

Bayer Leverkusen (Almanya)-West Ham United (İngiltere): 2-0

Benfica (Portekiz)-Olimpik Marsilya (Fransa): 2-1

 

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...