Tgrt Haber

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında ‘Jose Mourinho’ rekabeti

Editör: Murat Makas / Kaynak: Milliyet
15 May 2024 13:15 - Güncelleme : 15 May 2024 13:15
Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında ‘Jose Mourinho’ rekabeti

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'dan sonra mevcut başkan Ali Koç da Jose Mourinho için devreye girdi.

Süper Lig'de pazar akşamı Galatasaray ile derbiye çıkacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkanlık seçimi heyecanı tüm hızıyla sürerken Aziz Yıldırım’ın adaylık ve teknik direktör açıklaması gündem oldu.

ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesi durumunda teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamasının ardından Portekizli teknik adamla ilgili bir hamle de Ali Koç'tan geldi.

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho ile bir araya geldi.

Görüşmelerde mesafe kat edilmesi durumunda Ali Koç'un Mourinho ile masaya oturacağı haber detayında yer aldı. Yine haberde Aziz Yıldırım'ın ise Jose Mourinho ile büyük oranda el sıkıştığı aktarıldı.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında ‘Jose Mourinho’ rekabeti - 1. Resim

DETAYLAR GÖRÜŞÜLÜYOR

Aziz Yıldırım'ın Mourinho'nun menajeriyle son detayları görüşmeye başladığı vurgulandı. Fenerbahçe'de başkan kim seçilirse seçilsin tercihin Portekizli teknik adam olacağı kaydedildi.

Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...