Tgrt Haber

Batshuayi'ye yoğun tepki: Artık bavulunu toplamanın zamanı geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: Sabah
09 May 2022 09:11 - Güncelleme : 09 May 2022 09:22
Michy Batshuayi derbide penaltı kaçırdı.

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki dev derbi 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Penaltı vuruşundan yararlanamayan Michy Batshuayi'ye tepki gösterilerek, 'bavulunu toplamanın zamanı geldi' ifadeleri kullanıldı.

Michy Batshuayi derbide penaltı kaçırdı.

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Dev derbi 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Vodafone Park'ta maç kapalı gişe oynandı. Fenerbahçe'nin golünü Novak atarken, Beşiktaş'ın golünü penaltıdan Ghezzal attı. 7. dakikada Larin ceza alanı içinde Novak'tan sıyrılmak isterken top Fenerbahçeli oyuncunun eline çarptı ve hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi.

DİREĞE NİŞANLADI

Beşiktaş'ta topun başına geçen Michy Batshuayi topu direğe nişanladı. Süper Lig'deki son iki penaltısı da direkten dönen Belçikalı yıldıza tribünler büyük tepki gösterdi.

'ARTIK BAVULUNU TOPLA'

Sabah'ta yer alan haberde, bu sezon attıklarından çok kaçırdıklarıyla gündem olan golcü futbolcu için siyah-beyazlı taraftarlar, "Artık bavulunu toplama zamanı geldi..." yorumunu yaptı. Bu arada 62. dakikada yerini N'Koudou'ya bırakırken ıslıklanan Batshuayi, kulübe yerine direkt soyunma odasının yolunu tuttu.

Türkiye'de kullandığı 6 penaltının 2'sinde başarılı olamayan Batshuayi, dün 62 dakika sahada kaldığı derbide 1 isabetsiz şut atarken, 5 ikili mücadelenin dördünü kazandı. Beşiktaş- Fenerbahçe maçının ilk yarısı çekilen isabetli şut sayısının iki katı sarı karta sahne oldu (3 isabet, 6 kart). Batshuayi bu sezon 40 maçta 14 gol atarken 5 de asist yaptı.

Batshuayi'ye yoğun tepki: Artık bavulunu toplamanın zamanı geldi

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...