Tgrt Haber

Bayer Münih'te Kim Min Jae depremi! İşte yeni adresi

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 20:35 - Güncelleme : 23 Mart 2024 20:43
Bayer Münih'te Kim Min Jae depremi! İşte yeni adresi

Teknik direktör Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanan Koreli yıldız Kim Min Jae için flaş transfer iddiası ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro'ya transfer olan ve İtalyan ekibiyle 33 yıl sonra unutulmaz bir şampiyonluk yaşayan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, bu sezon başında 50 milyon Euro bedelle Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Sezon başından beri istikrarlı bir şekilde ilk 11'de forma giyen Kim Min Jae, son haftalarda Bayern Münih'te ilk 11'deki yerini kaybetti ve bu durumdan memnun olmadığını açıklamıştı.

Bayer Münih'te Kim Min Jae depremi! İşte yeni adresi - 1. Resim

İNTER KİM MİN JAE İÇİN 50 MİLYON ÖDEMEYE HAZIR

La Gazzetta dello Sport'te yer alan habere göre Inter, sezon başında 50 milyon euroya Bayern'e transfer olan Kim Min Jae'yi transfer etmek istiyor.

Haberde Bayern Münih'in Kim Min Jae'yi yeni kadrosuna kattığı ve bu transfere izin verip vermeyeceği henüz netleşmedi. Güney Koreli oyuncu ise yedek kalması durumunda transfer olmayı istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...