Tgrt Haber

Belçika’da Fenerbahçe tedirginliği

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 21:13 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 21:19
Belçika’da Fenerbahçe tedirginliği
Fenerbahçe,Belçika,UEFA Konferans Ligi

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint Gilloise eşleşti. Belçika temsilcisi ile eşleşmesinin ardından ilk uyarı Belçikalı gazeteciden geldi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika ekibi Royale Union Saint Gilloise ile eşleşti. Sarı-lacivertlilerin rakibi ile ilgili Belçika'dan değerlendirme geldi.

Belçika’da Fenerbahçe tedirginliği: Korkmuyorlar - 1. Resim

“EN GÜÇLÜ YÖNLERİ, ZİHNİYETLERİ”

Belçikalı gazeteci Frank Dekeyser, Fenerbahçe ile Royale Union Saint Gilloise arasındaki eşleşme hakkında konuştu. Fanatik'e değerlendirmede bulunan Frank Dekeyser, "En güçlü yönleri, zihniyetleri. Çok çalışıyorlar, pes etmiyorlar ve hiçbir takımdan korkmuyorlar. Her zaman güçlü yönleriyle oynuyorlar. En kötüsü ise maçlara yavaş başlama eğilimleri. İç sahada Frankfurt karşısında erkenden 2-0 geriye düşmeleri gibi" dedi.

Belçika’da Fenerbahçe tedirginliği: Korkmuyorlar - 2. Resim

“HÜCUM HATTINDA TEHLİKELİ TAKIM”

Royale Union Saint Gilloise forması giyen Mohammed Amoura ile Cameron Puertas'a dikkat çeken Frank Dekeyser, "Fenerbahçe, Mohammed Amoura ve Cameron Puertas'a dikkat etmeli. Hücum hattında oldukça tehlikeli bir takım" ifadelerini kullandı.

Belçika’da Fenerbahçe tedirginliği: Korkmuyorlar - 3. Resim

“İSTANBUL’DA HARİKA BİR ATMOSFER VAR”

Fenebrahçe'nin kadro kalitesini yorumlayan Frank Dekeyser, "İki yıl önce oynanan Antwerp maçında İstanbul'daydım. Harika bir atmosfer vardı. Fenerbahçe'nin; Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Leonardo Bonucci ve Cengiz Ünder gibi gibi oyuncularla donatılmış harika bir takımı var" yorumunda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...