Tgrt Haber

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan canlı yayında transfer açıklaması! Oyuncuların ismini saydı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 23:14 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 23:18
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan canlı yayında transfer açıklaması! Oyuncuların ismini saydı 
,transfer,Beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, canlı yayınında önemli transfer açıklamalarında bulundu. Beşiktaş taraftarlarının merakını gideren Arat, "Fırsat transferlerine çalışıyoruz" diyerek görüştüğü futbolcuların isimlerini saydı.

Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Müsabakadan siyah-beyazlıların 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Sports Digitale YouTube hesabına bağlanan Beşiktaş Başkanı Arat, taraftarın merakla beklediği transferler hakkında bilgi verdi. 
 
Arat, Fildişi Sahilli oyuncu Fofana için gelen teklifi değerlendirdiklerini belirtirken, oyuncunun yıllık 6.5 ila 7 milyon Euro maaş talebinde bulunduğunu açıkladı. Ayrıca, tecrübeli orta saha oyuncusu Nemanja Matic için de görüşmeler yapıldığını fakat bu transferde mutlu sona ulaşamadıklarını belirtti. 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan canlı yayında transfer açıklaması! Oyuncuların ismini saydı  - 1. Resim

"TAŞ GİBİ TAKIM KURACAĞIZ"

Ekitike ile ilgili olarak da konuşan Arat, genç forvetin opsiyon bedelinin 30 milyon Euro olduğunu belirtti. Beşiktaş Başkanı, bu rakamlara rağmen panik transferler yapmayacaklarını, sabırlı bir şekilde "taş gibi" bir takım kuracaklarını vurguladı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan canlı yayında transfer açıklaması! Oyuncuların ismini saydı  - 2. Resim

Beşiktaş taraftarlarının transfer dönemiyle ilgili merak ve endişelerine cevap veren Hasan Arat, fırsat transferleri değerlendireceklerini söylerken, "Hasan Arat: Beşiktaşlılar merak etmesin. Fırsat transferlerine çalışıyoruz. Fofana'yı teklif ettiler. 6.5-7 milyon euro maaş istendi. Matic 10 milyon euronun üzerine gitti. Ekitike'nin opsiyonu 30 milyon euro. Ben panik transferi yapmayacağım. Merak etmesinler. Taş gibi bir takım kuracağız." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...