Tgrt Haber

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi polisten operasyon: 9 taraftar gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2022 23:17 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 05:32
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi polisten operasyon: 9 taraftar gözaltında
Fenerbahçe,taraftar,Beşiktaş,gözaltı

Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi deplasman takım taraftarlarına getirilen yasak kararı tartışılırken, bir grup Fenerbahçe taraftarı gece yarısı Vodafone Park stadının önüne gelip Beşiktaş aleyhine sloganlar attı. Elinde satırla bölgede taşkınlık çıkaran taraftarları yakalamak için harekete geçen polisler, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Önceki gece Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park önüne gelen 25-30 kişilik bir grup, Beşiktaş aleyhine sloganlar atmış,  gruptakilerden bazılarının elinde satır olduğu görülmüştü.

Meşale yakan Fenerbahçeli taraftarlar trafiği kapatırken, bir süre sonra olay yerine Beşiktaşlıların da gelmesiyle kavga çıktı. Kavga sonrası meşale ve satırla gelen grup uzaklaştı. Olaylar taraftar grupları tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

SATIRLI HOLİGANLA BERABER 9 GÖZALTI

Stat önünde yaşanan olayların ardından harekete geçen polis ekipleri, cep telefonu ve güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyerek şahısların kimliklerini belirledi. Elinde satır olan Y.A. ile birlikte toplam 9 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Emniyette işlemleri tamamlanan 8 şahıs adli makamlarca serbest bırakılırken, elinde satır olduğu tespit edilen Y.A. hakkında ise adli kontrol hükümlerinin uygulandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...