Tgrt Haber

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları belli oldu!  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Aralık 2023 18:56 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 19:07
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları belli oldu!  
Fenerbahçe,Beşiktaş,derbi,maç,bilet,futbol

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkıyor. Çarşamba günü satışa çıkacak olan karşılaşmanın biletlerinin en ucuz 340, en pahalı bilet ise 1.720 TL olacak. 

Süper Lig'de beklenen derbi günü geldi. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıkıyor.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, 15. haftada oynanacak olan derbinin biletleri bugün (Çarşamba) saat 20.00'de taraftarlarla buluşacak.

Derbiye katılmak isteyen futbolseverler, biletlerini kulübün resmi internet sitesi üzerinden veya bilet satış noktalarından temin edebilecekler. En ucuz bilet 340 TL, en pahalı bilet ise 1.720 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri, bu akşam saat 20.00'de satışa sunulacaktır.

Başkanımız Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulumuzun kararıyla taraftarlarımızın bu konudaki talepleri dikkate alınarak; bu maça özel derbi harici lig müsabakalarının altında bir fiyat politikası belirlenmiştir.

Fenerbahçe maçını taraftarlarımızın yaratacağı eşsiz atmosferde oynayabilmek için sabırsızlanırken; cumartesi günü Büyük Beşiktaş Taraftarı'nın tek bir koltuğu bile boş bırakmayacağına ve maç boyunca coşkusu ve desteğiyle takımımızı ateşleyeceğine inanıyoruz."

İşte derbinin bilet fiyatları:,

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları belli oldu!  

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...