Tgrt Haber

Beşiktaş ile Eskişehirspor 56. kez karşı karşıya gelecek

08 Mart 2014 09:24
Beşiktaş ile Eskişehirspor 56. kez karşı karşıya gelecek
Beşiktaş Eskişehirspor maçı, Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, Beşiktaş Eskişehirspor saat kaçta, Beşiktaş Eskişehirspor hangi kanalda,

Beşiktaş, Eskişehirspor'a karşı evinde son yenilgisini 3 Ocak 1981'de aldı.

Beşiktaş ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maçla lig tarihinde 56. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 55 lig maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 27-14, gol sayısında da 70-46 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 14 maç ise berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Eskişehir'de yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı. Eskişehirspor'un İstanbul'da son galibiyeti 1981'de Beşiktaş, lig maçlarında Eskişehirspor'a evinde uzun süredir yenilmiyor. Eskişehirspor'a karşı İstanbul'daki son mağlubiyetini 3 Ocak 1981 tarihinde 1-0'lık sonuçla alan siyah-beyazlı ekip, bu tarihten sonra rakibiyle iç sahada oynadığı 12 lig maçından 10'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...