Tgrt Haber

Beşiktaş Kripto varlık platformu Rain Yazılım ile sponsorluk anlaşması imzaladı

16 Mart 2022 15:40 - Güncelleme : 16 Mart 2022 16:03
Beşiktaş Kripto varlık platformu Rain Yazılım ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Beşiktaş Jimanstik Kulübü, yeni sponsorluk anlaşması imzaladı. Türkiye'nin Kripto varlık platformlarından Rain Yazılım, Beşiktaş'ın sponsoru oldu.

Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Beşiktaş, sezon bitimine yaklaşırken yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Türkiye'nin Kripto para varlık borsasından Rain Yazılım, Kara Kartal'ın yeni sponsoru oldu. Söz konusu spornsorlukta Beşiktaş'ın kasasına 12.250.000 Avro + KDV girecek. 

BEŞİKTAŞ'IN YENİ SPONSORU RAIN YAZILIM OLDU

Yapılan anlaşma doğrultusunda Beşiktaş'ın yeni forma göğüs sponsoru Rain Yazılım olurken, ayrıca Vodafone Park Stadyumu'ndaki Güney Tribün'ü de yine Rain Yazılım'a ayrıldı. Önümüzdeki sezondan itibaren sihay-beyazlı takımın formasında Kripto para varlık şirketinin ismi bulunacak. 2022-2023 sezonun sonuna kadar forma sponsorluğu anlaşması devam ederken, Güney Tribün sponsorluğu ise yalnızca 2023 yılına kadar Rain Yazılım'a ayrılacak. 

Beşiktaş Kripto varlık platformu Rain Yazılım ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Durumu KAP'a bildiren Beşiktaş; ''Rain Yazılım ve Ticaret A.Ş. ile 23-2024 sezonu sonuna kadar Güney Tribün Sponsorluğu ve 22-2023 sezonundan başlamak üzere 23-2024 sezonu sonuna kadar Forma Göğüs Sponsorluğu kapsamında Şirketimize toplam 12.250.000 Avro ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır.'' açıklamalarında bulundu. Ayrıca Beşiktaş Kulüp Pazarlama ve İş Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy'da, forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının Türkiye için bir rekor olduğuna dikkat çekti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...