Tgrt Haber

Beşiktaş taraftarından Dele Alli'ye sert tepki

17 Ekim 2022 09:26 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 09:31
Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.
Beşiktaş,Dele Alli

Trabzonspor karşısında etkisiz bir performans gösteren Dele Alli, oyundan çıkarken siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Taraftar teknik direktör Valerien Ismael’e de oyuncu değişikliklerini geç yapması sebebiyle tepki gösterdi.

Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig 'in 10. Haftasında Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor’u konuk etti. 2-1 geriye düşen Beşiktaş’ta maçın ikinci yarısında tribünlerden Valerien Ismael ile Dele Alli'ye tepkiler geldi.

İkinci yarının ilk bölümünde de skorun aynı şekilde gitmesi sonrası Beşiktaş taraftarları, teknik direktör Valerien Ismael'e değişiklik çağrılarını tezahürat ile ilettiler.

Beşiktaş'ta 67 dakikalık bölümde etkili bir performans ortaya koyamayan Dele Alli, kenara gelirken tribünlerden tepki gördü. Yedek kulübesine gelen Dele Alli'nin keyifsiz görüntüsü dikkat çekti.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Trabzonspor maçına kadar Beşiktaş forması altında çıktığı 4 maça da ilk 11'de başlayan Dele Alli, sadece Ankaragücü deplasmanında attığı gol ile skor katkısı verebildi. Trabzonspor karşısında da sahada etkisiz bir görüntü sergileyen İngiliz oyuncu, 67. dakikada kenara gelmek durumunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...