Tgrt Haber

Beşiktaş, Valerien İsmael ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
25 Mart 2022 16:07 - Güncelleme : 25 Mart 2022 16:25
Beşiktaş, Fransız Teknik Direktör Valerien İsmael ile sözleşme imzaladı.

Son dakika haberi: Beşiktaş, Valerien İsmael ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 buçuk yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Beşiktaş, Fransız Teknik Direktör Valerien İsmael ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş’ta üst üste beklenen sonuçlar gelmeyince teknik direktör değişikliğine gidildi. Trabzonspor maçı öncesi Önder Karaveli istifa etti.

Beşiktaş, Fransız Teknik Direktör Valerien İsmael ile anlaştı. Beşiktaş, Fransız Teknik Direktör Valerien İsmael ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Beşiktaş kulübünün KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile 25.03.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

46 yaşındaki teknik direktör, ilk olarak Trabzonspor maçında göreve çıkacak.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...