Tgrt Haber

Beşiktaş ve Fenerbahçe gündemindeki Jose Mourinho açıklama yaptı

Editör: Murat Makas / Kaynak: NTV Spor
23 May 2024 10:44 - Güncelleme : 23 May 2024 10:45
Beşiktaş ve Fenerbahçe gündemindeki Jose Mourinho açıklama yaptı

Beşiktaş ve Fenerbahçe gündeminde yer alan Jose Mourinho kariyerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Jose Mourinho çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım başkan seçilmesi durumunda Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamıştı. Aziz Yıldırım'ın ardından Beşiktaş da Jose Mourinho ile görüştüklerini bildirmişti.

Jose Mourinho, Suudi Arabistan'da düzenlenen bir konferansa katıldı. Çalışma stratejisinden bahseden Mourinho, "Kariyerimde çalıştırdığım her kulübün yeteneklerini, başarıya giden yollarını algılıyorum ve sahip olduğum olumlu şeyler üzerinde çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

26 ŞAMPİYONLUK İÇİN AÇIKLAMA

Kariyeri boyunca kazandığı 26 şampiyonluğa değinen Portekizli çalıştırıcı "Kendimi sosyal medyada değil sahada buldum. Sahada 26 şampiyonluk kazandım. Kariyerimdeki bir şampiyonluğu diğerine tercih etmek istemem" dedi.

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'ya teknik direktörlük yaptığı hatırlatılan Mourinho, "Ben oyunculara değil bir takıma koçluk yapıyorum. Böyle büyük bir yıldızın elbette değeri var ama takımın başarısı için gerekli atmosferi sağlamam gerekiyor" şeklinde konuştu.

Futbolculara sosyal medyadan uzak durmalarını tavsiye eden Jose Mourinho, "Etkilenmemek için ben de kendimi sosyal medyadan izole etmeye çalışıyorum. Oyunculara tavsiyem sahada elinizden geleni yapın. Özel hayatlarınızı medyadan ayırmanızı rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe gündemindeki Jose Mourinho açıklama yaptı - 1. Resim

ROMA'DAN NEDEN AYRILDIĞINI GÜLEREK AÇIKLADI

Mourinho son olarak Roma'dan neden gönderildiğini esprili bir dille cevapladı. Portekizli teknik adam, Roma'da iki Avrupa finaline çıkmasını "kariyerinin en zorlu ünvanı" olarak niteledi.

Jose Mourinho sözlerini şöyle tamamladı:

"Roma'nın tarihine baktığınızda nedenini anlarsınız. Roma'da arka arkaya iki Avrupa finaline ulaşmak tarihsel açıdan imkansızdı. Bu yüzden beni üçüncü yılda kovdular (gülerek)"

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...