Tgrt Haber

Beşiktaş'a Chelsea'dan Ziyech için kötü haber

30 Kasım 2022 09:51 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 09:58
Takımın başına Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi.
Beşiktaş,Hakim Ziyech

Ocak ayı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Chelsea'dan Faslı orta saha Hakim Ziyech’i listesinde tutuyor. Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a Chelsea'dan kötü haber geldi. İngiliz kulübü Faslı oyuncuyu takasta kullanmak istiyor.

Takımın başına Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’i takımın başına geçiren Beşiktaş yönetimi Ocak ayı transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar Chelsea'dan Faslı orta saha Hakim Ziyech’i gündemine aldı.

Beşiktaş, 29 yaşındaki Faslı orta saha Hakim Ziyech için Dünya Kupası'nın bitmesini bekleyecek.

Takvim'de yer alan habere göre, siyah beyazlılar, Faslı yıldız oyuncuyu ocak ayı transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmak isterken Chelsea oyuncuyu Alvarez'in takasında kullanmak istiyor.

AJAX'IN ELİNE KOZ GEÇTİ

Meksikalı oyuncu Alvarez'in güncel piyasa değeri 35 milyon Euro… Hakim Ziyech'in piyasa değeri ise 17 milyon Euro. Chelsea transfer için Ziyech'in yanı sıra 18 milyon Euro daha vereceği öner sürüldü. Ziyech transferi için koz Ajax'ın eline geçmiş durumda.

Hakim Ziyech, 2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bu sezon Londra ekibinde yeteri kadar forma şansı bulamayan Ziyech, sadece 5 Premier Lig maçında görev aldı.

29 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası'nda Beşiktaşlı Romain Saiss'in formasını giydiği Fas Milli Takımı'nda forma giyiyor. Hırvatistan ve Belçika'ya karşı forma giyen yıldız futbolcunun Katar'da 1 asisti bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...