Tgrt Haber

Beşiktaş'a İngiliz stoper! Resmi açıklama geldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 20:57 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 21:42
Beşiktaş'a İngiliz stoper! Resmi açıklama geldi 
beşiktaş,

Son dakika haberi... Beşiktaş, İngiliz futbolcu Joe Worrall'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Önceki kulübü Nottingham Forest, Joe Worrall'ın satın alma opsiyonuyla Beşiktaş'a sezon sonuna dek kiralandığını açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’te forma giyen İngiliz stoper Joe Worrall’ı kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Teknik Direktör Fernando Santos'un listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, deneyimli savunmacı Worrall'la her konuda anlaşma sağladı.

27 yaşındaki oyuncuyu dün akşam İstanbul'a getiren siyah-beyazlılar, Nottingham Forest'le de anlaşma sağladı. Takımıyla bu sezon sadece 9 resmi maça çıkan Worrall sağlık kontrollerinin ardından sezon sonuna kadar geçerli resmi sözleşmeyi imzaladı.

"KARAKTERLİ OYUNCU"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Joe Worrall’ın lider karakterli olduğunu söyledi. Uçar, “İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Diğer mevkilerde de istediğimiz şekilde gelişirse transferleri yapacağız” dedi. Semih Kılıçsoy’dan övgüyle bahseden Uçar, “Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar ama zannetmiyorum. Çok tutamayız. Teklifler zaten başladı. Sayın Montella da kadroya davet edecektir. 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynarsa sonrasına bakacağız” diye konuştu.

Beşiktaş'a İngiliz stoper! Resmi açıklama geldi  - 1. Resim

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dolmabahçe'de İngiliz. Beşiktaş'a hoş geldin Joe Worrall" ifadelerine yer verdildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...