Tgrt Haber

Beşiktaş'ta değişim zamanı! Valerien İsmael sürpriz isimleri 11'e dahil ediyor

16 Eylül 2022 09:53 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 10:19
Beşiktaş rotasyona gidiyor
Beşiktaş,İsmael

Süper Lig'de kendi sahasında Başakşehir'e yenilen Beşiktaş oynadığı son karşılaşmalarla eleştirilerin odağı oldu. Siyah-beyazlılar kadroda değişikliğe gitme kararı aldı. Yeni transferler Redmond ve Tayyip Talha'nın ilk 11'de olacağı belirtildi.

Beşiktaş rotasyona gidiyor

Yaptığı transferlerle Süper Lig’de ses getiren Beşiktaş’ın son haftadaki performansı eleştirildi. Ligde Valerien Ismael yönetiminde 6 maçta 13 puan toplayan Beşiktaş'ta kadroda değişim kararı alındı. Siyah-beyazlılar alınan Başakşehir mağlubiyetinin ardından kadroda rotasyon yapacak.

Kara Kartal kadrosunu Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Tayyip Talha Sanuç, Kerem Atakan Kesgin, Nathan Redmond, Romain Saiss, Cenk Tosun, Dele Alli, Wout Weghorst, Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl ile güçlendirmişti.

Teknik direktör Valerien İsmael, İstanbulspor karşılaşmasında Emre Bilgin, Necip Uysal ve Berkay Vardır'ı yedek soyundurmayı planlıyor. Fransız hocanın son değişikliği ise kanatlarda olacak.

STOPERDE DEĞİŞİKLİK

Sabah'ın haberine göre Fransız çalıştırıcı, Kevin N'Koudou ile Jackson Muleka'dan birini kulübeye çekecek olan İsmael, Redmond'u ilk 11'e dahil edecek.

Kaleye Ersin Destanoğlu'nun yeniden geçmesi yüksek ihtimal. Stoperde Tayyip Talha'nın görev alması bekleniyor. Ön liberoda ise cezası biten Josef de Souza'nın yer alması düşünülüyor.

Ersin dışındaki diğer üç isim, İstanbulspor'a karşı sahaya sürülürse bu sezon ilk kez bir karşılaşmada Beşiktaş adına 11'de forma giymiş olacak. Bu sezon sadece Ankaragücü maçında 25 dakika forma giyen Josef, karşılaşma sonunda kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...