Tgrt Haber

Beşiktaş'tan Talisca ve Ramos açıklaması: İmkansız gibi 

19 Ağustos 2023 10:25 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 10:46
Beşiktaş'tan Talisca ve Ramos açıklaması: İmkansız gibi 
Beşiktaş,Talisca,Ramos

Beşiktaş yönetimi, taraftardan gelen yoğun talep doğrultusunda geçtiğimiz hafta Anderson Talisca ile görüşmelere başlamıştı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a 10 milyon euro öneren siyah-beyazlılardan resmi açıklama geldi. Talisca transferi hakkında konuşan Asbaşkan Emre Kocadağ, transferin imkansıza yakın olduğunu söyledi.  

Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak Beşiktaş'ta transfer sürecinde vites yükseltti. Beşiktaş'ın yaklaşık bir haftadır gürüşme gerçekleştirdiği ism 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca oldu.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer konusunda görüştükleri yıldızların durumlarını yakından takip ederken takıma yıldız oyuncu kazandırmak konusunda elinden geleni yaptıklarını söyledi. 

SERGİO RAMOS GELECEK Mİ? 

Sergio Ramos ve Anderson Talisca transfer süreciyle ilgili Fanatik'e konuşan Kocadağ, "Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil" açıklamasında bulundu. 

"TALİSCA İMKANSIZ GİBİ"

Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için de konuşan Emre Kocadağ, "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi” diye konuştu. Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, "Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz" sözlerini sarf etti. 

 

 

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...