Tgrt Haber

Bu akşam oynanacak maçlar ve saatleri! 1 Mart Süper Lig'de bugünün maç programı ve fikstürü

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 15:36 - Güncelleme : 01 Mart 2024 15:44
Bu akşam oynanacak maçlar ve saatleri! 1 Mart Süper Lig'de bugünün maç programı ve fikstürü

Bugün hangi maçlar var? Süper Lig'de futbol heyecanı son hızla devam ederken 1 Mart günü oynanacak olan maçlar da merak edildi. Sıkı sıkıya takip edilen Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan maçların saati ve hangi kanalda olduğu da merak konusu oldu. Futbolseverler Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan maçlara dair bilgileri araştırıyor. İşte bu akşam oynanacak maçlar...

1 Mart günü oynanacak olan mücadeleler merak edilirken futbolseverler Süper Lig​'de bugünün maç programını araştırdı. Şampiyonluk yarışı devam ederken günün maçlarının saatleri ve hangi kanalda yayınlandığı da gündemde yerini aldı. 1 Mart günü Süper Lig'de oynanacak olan maçların programı...

BU AKŞAM OYNANACAK MAÇLAR VE SAATLERİ

1 Mart günü Süper Lig'de Kasımpaşa​ - Sivasspor​ karşılaşması oynanacak. Maç 20.00'da başlarken Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Trendyol 1. Lig​'de ise bugün Ümraniyespor ile Altay karşı karşıya gelecek. 20.00'da başlayacak olan mücadeleyi takip etmek isteyenler TRT Spor, Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV ekranlarında maçı izleyebilecek.

Bu akşam oynanacak maçlar ve saatleri! 1 Mart Süper Lig'de bugünün maç programı ve fikstürü - 1. Resim

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

ZTK'da dün akşam Galatasaray ile Karagümrük mücadele etti. Karşılaşma 2-0'lık skorla Fatih Karagümrük'ün galibiyeti ile sonuçlanırken Galatasaray, ZTK'ya veda etti. Böylece Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmelerinde Karagümrük ile Trabzonspor eşleşirken Beşiktaş ile Ankaragücü mücadele edecek. 

ZTK YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Dün akşam Galatasaray'ın elenmesinin ardından Beşiktaş ile Ankaragücü eşleşirken Karagümrük ile Trabzonspor eşleşti. ZTK'da yarı final maçlarının oynanacağı tarih ise henüz duyurulmadı. Karşılaşmaların tarihinin TFF tarafından kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...