Tgrt Haber

Cengiz Ünder 5 yıl sonra bir ilki başardı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 18:40 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 19:02
Cengiz Ünder 5 yıl sonra bir ilki başardı 
Fenerbahçe,kayserispor, gol,,

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Kayserispor maçının ilk yarısında 1 gol, 1 asist yaparak 5 yıl aranın ardından bir ilki başardı. 

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. RGH EnerTürk Enerji Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 Sarı-lacivertli ekibin üstünlüğüyle sona ererken Cengiz Ünder ise karşılaşmada 1 gol 1 asist yaparak yıldızlaştı. 

Mücadelenin ilk yarısına Cengiz Ünder gösterdiği performansla damga vuran isim oldu. 

8. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Fred'in pası ile ceza sahası dışında topla buluşan Cengiz Ünder'in yerden vuruşunda meyşin yuvarlak ağlarla gitti.

Mücadelenin 40. dakikasında ise Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Cengiz Ünder'in pası ile ceza sahasında topla buluşan Batshuayi'nin sert şutunda, top ağlara gitti. 

5 YIL SONRA BİR İLK 

Takımının attığı 2 gole de doğrudan katkıda bulunan Cengiz Ünder 5 yıl aranın ardından bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. 

26 yaşındaki futbolcu, İtalya Serie A ekibi Roma'da forma giydiği dönemde Parma karşısında hem gol atma hem de asist yapma başarısı göstermişti. Milli oyuncu, Aralık 2018'den bu yana ilk kez deplasmanda forma giydiği bir lig maçında hem gol attı hem de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...