Tgrt Haber

Dembele kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe transferi Dembele hayatı

16 Ağustos 2021 16:54
Dembele kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe transferi Dembele hayatı
fenerbahçe transfer,fenerbahçe dembele

Fenerbahçe transfer haberi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son günlerde gündeme gelen Fenerbahçe Dembele transferi akıllara ''Dembele kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Dembele transferi gerçekleşti mi?'' sorularını getirdi.

Fenerbahçe Süper Lig için hazırlıklarına devam ediyor. Yaptığı transferlerle geçen sene kaçırdığı şampiyonluğa bu sene kavuşmak istiyor. Fenerbahçe Dembele transferi haberi taraftarları da heyecanlandırdı. Peki Fenerbahçe Dembele transferi ne zaman gerçekleşecek? Fenerbahçe Dembele transferi için ne kadar ödeyecek? İşte Dembele hakkında bilinmeyenler.  

DEMBELE KİMDİR?  

Fenerbahçe transfer gündemine bomba gibi düşen Dembele, 12 Temmuz 1996 tarihinde dünyaya geldi. Forvet pozisyonunda oynayan Fransız asıllı futbolcu Fransa’nın Pontoise kentinde doğdu. Profesyonel kariyerine 2013 yılında Fulham kulübünde adım attı. Fulham takımında Dembele 64 maça çıkarken 19 gol kaydetti. Dembele, 2016-2018 tarihleri arasında Celtic forması giydi. Celtic formasıyla çıktığı 94 maçta toplam 51 gol attı. Bunun yanı sıra Dembele Lyon takımı ile sahaya çıktı. Lyon transferi içi Dembele 2018 yılında 22 milyon euro’ya transfer oldu. Dembele Lyon takımıyla 110 maça çıktı ve 45 gol attı.  

Dembele kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe transferi Dembele hayatı

FENERBAHÇE DEMBELE TRASFERİ GERÇEKLEŞTİ Mİ?  

Fenerbahçe Dembele transferi için çabaları devam ediyor. Fenerbahçe ve Lyon arasında takas yoluyla transfer gerçekleşmesi bekleniyor. Lyon sportif direktörü Juninho Pernambucano, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek. Fransız ekibin Fenerbahçe’den Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan’ı istemesi tahmin ediliyor. Ancak Lyon takas olsa dahi Fenerbahçe Dembele transferi için para talep edecek. Ancak ilk görüşmeler için Fransa’ya giden Fenerbahçeli ekip Dembele için ekstra ödeme yapmak istemiyor.  

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...