Tgrt Haber

Depremin 113. saatinde kurtarılan Mesut, Arda Güler ile görüştü

Editör: Hakan Mutlu / Kaynak: İHA
11 Şubat 2023 16:47 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 17:10
arda güler,mesut,kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde ağır hasara neden olan deprem sonrası Adıyaman'da göçük altında kalan ve 113 saat sonra kurtarılan küçük Mesut, Fenerbahçeşi futbolcu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüştü.

Yapılan görüşmede Arda ile görüşen Mesut, ''Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya devam ağabey. Senin gibi topçular milyonda bir geliyor" derken Arda Güler de Mesut'u iyileşince tesislere davet etti.

Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük yıkama sebep olan depremin 113. saatinde enkaz altından çıkarılan Mesut, kendine geldiği gibi Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler'e mesaj yollamıştı. Mesut, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Arda Güler'e mesaj yollamıştı. Mesut mesajında, "Ağabey seni çok seviyorum. Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Bir de Jorge Jesus'a söyleyin seni de oynatsın" ifadelerini kullanmıştı.

Mesut, bugün hayranı olduğu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüştü. Yapılan görüşmede yıldız futbolcu "Biz seni iyileşince tesise bekliyoruz. Ben de sana formamı vereceğim" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/i/status/1624395144370991104

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...