Tgrt Haber

Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar hangi mevkide oynuyor?

30 Ocak 2022 22:12
Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar hangi mevkide oynuyor?
pulgar,,galatasaray,,futbol,

Erick Pulgar transferi son dakika gelişmeleri devam ediyor. Galatasaray transfer döneminde etkili oyuncular alarak düşme hattından uzaklaşmayı ve tekrar üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. İtalyan basını Galatasaray Pulgar transferi hakkında görüşmelerin devam ettiğini duyurdu. Peki Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Pulgar hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray Şilili yıldız Erick Pulgar için görüşmelere devam ederken devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istiyor. Yıldız futbolcuya Marsilya başta olmak üzere başka kulüplerde teklif götüdrüğü biliniyor. İşte Galatasaray Pulgar transferi hakkında bilmeniz gerekenler… 

ERICK PULGAR KİMDİR? 

Erick Pulgar 15 Ağustos 1994 tarihinde Şili’de dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2011 yılında Deportes Antofagasta takımında başladı. 2014-2015 yıllarında CD Universidad Católica forması giyen Pulgar 2015-2019 yılları arasından 2 milyon 280 bin euro karşılığında Bologna FC 1909 takımında top koşturdu. 2019 yılından bu yana Fiorentina bünyesinden yer alan Pulgar Galatasaray transfer haberlerinde yer almaya başladı. 

Pulgar, 2019 yılında Bologna'dan Fiorentina'ya 12.3 milyon euroya transfer oldu ancak bu sezon sadece 8 maçta forma giyme imkanı buldu. Pulgar, ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kaldı. 

Erick Pulgar kimdir, kaç yaşında? Erick Pulgar hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray, Şilili futbolcu Erick Pulgar için Fiorentina'ya satın alma opsiyonlu transfer teklifi yaptı. 

ERICK PULGAR HANGİ MEVKİDE OYNUYOR? 

Galatasaray transfer haberleri tüm hızıyla devam ediyor. Galatasaray düşme hattı riskinden uzaklaşmak ve puan durumunu toplamak için yıldız transferler yapmak için çalışıyor. Bir süredir Torrent'in gözlemci ekibinin gündeminde bulunan Pulgar transferi gelişmeleri devam ederken ‘’Erick Pulgar hangi mevkide oynuyor?’’ sorusu gündeme geldi.  28 yaşındaki Pulgar merkez orta saha ve önlibero bölgesinde forma giyiyor. 

Galatasaray Pulgar için satın alma opsiyonuyla kiralama yapmayı hedefliyor. 

PULGAR MAAŞI NE KADAR? 

Erick Pulgar için Fiorentina 9 Temmuz 2019 tarihinde Bologna'ya 12.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı ekibin taraftarları ''Erick Pulgar maaşı ne kadar? Kiralama bedeli ne olacak?'' sorusunun cevabını arıyor. Fiorentina ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pulgar piyassa değeri 8.5 milyon Euro. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...