Tgrt Haber

Ersin Destanoğlu’nun serbest kalma bedeli belli oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
01 Ekim 2022 18:41 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 19:22
Fotoğraf (İHA)
Beşiktaş,Ersin Destanoğlu

Son dakika spor haberi: Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi 21 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme yenilendiğini açıkladı. Ersin'in serbest kalma maddesi de belli oldu.

Fotoğraf (İHA)

Beşiktaş genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun sözleşme sorununu çözerek, yeni sözleşmeye imza atıldığını duyurdu.

Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz; Futbol Akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldikleri Ersin Destanoğlu’na yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dilediler" denildi.

SERBEST KALMA BEDELİ BELLİ OLDU!

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile 2027 yılına kadar 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ersin Beşiktaş’tan yıllık 13 milyon TL ücret alacak.

Ersin Destanoğlu’nun serbest kalma bedeli ise 7 milyon ile 10 milyon arası olarak belirlendi. Serbest kalma bedeli her 6 ayda bir yükselecek. Ersin bu sezon sonu transfer döneminde 7 milyon Euro, gelecek sezon devre arasında ise 7,5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesine sahip olacak. (NTV Spor)

Genç kaleci, Beşiktaş ile bu sezon 5 resmi mücadelede forma giydi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...