Tgrt Haber

Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi bitti

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 19:33 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 19:40
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi bitti
Dimitris Itoudis,Fenerbahçe Beko

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sarı lacivertliler, Avrupa'da ve ligde peş peşe gelen mağlubiyetlerin ardından Yunan başantrenör Dimitris Itoudis ile yollarını ayırdı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2022-23 sezonundan bu yana baş antrenörlüğümüzü yapan Dimitris Itoudis ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Dimitris Itoudis’e teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE BEKO’DA FATURA HOCAYA KESİLDİ

Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi ve Euroleague'deki oynadığı son 4 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, ligde Beşiktaş ve Anadolu Efes'e mağlup olurken; Euroleague'de Baskonia ve Barcelona maçlarında kaybeden taraf oldu.

Fenerbahçe, Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan 11 maçta 8 galibiyet ve 3 mağlubiyetlik performans sergiledi. Sarı-lacivertliler, Euroleague'de ise 13 karşılaşmada 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...