Tgrt Haber

Fenerbahçe dünyaca ünlü santrafor için harekete geçti: Dzeko'nun yanına 96 milyon Euro'luk golcü!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
17 Kasım 2023 17:03 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 17:42
Fenerbahçe dünyaca ünlü santrafor için harekete geçti: Dzeko'nun yanına 96 milyon Euro'luk golcü!
Leipzig,Fenerbahçe,Alman

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda berabere kalarak averajla Galatasaray'ın önüne geçen Fenerbahçe yaklaşan ara transfer dönemi için harekete geçti. Sarı-lacivertliler bir döneme damgasını vuran 'Alman panzer' için nabız yokladı. 

Yeni sezona İsmail Kartal'ın önderliğinde fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da lider konumda yer alıyor. 10'u Süper Lig, 9'u UEFA Konferans Ligi olmak üzere 19 maç yenilgi ve beraberlik yüzü görmeyen sarı-lacivertliler Trabzonspor mağlubiyeti ile serisini sonlandırmıştı. 

12. haftada oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasından golsüz beraberlikle ayrılan İsmail Kartal'ın öğrencileri aldıkları 1 puan ile liderliğe yükseldi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın avaraj farkıyla önünde bulunuyor. 

'ALMAN PANZERİ' İÇİN HAREKETE GEÇTİ 

Sabah'ta yer alan habere göre, ara transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Alman yıldız için harekete geçti. EURO 2024'te Almanya Milli Takımı ile mücadele etmek isteyen Timo Werner, oynayacağı kulübe gitmek istiyor. 

Yılız futbolcu, Leipzig'te bu sezon forma bulmakta zorluk yaşarken rahatsızlığını kulübü ile paylaştı. Ara transfer döneminde ayrılması için kendisine yeşil ışık yakıldı. 

Yaşanan gelişmenin ardından Werner hakkında transfer iddiaları çıktı. Avrupa basınında yer alan dedikodulara göre Fenerbahçe'nin de Werner için harekete geçebilecek takımlardan biri olduğu kaydedildi. 

Leipzig, Alman hücumcuyu sezon sonuna kadar kiralamaya sıcak bakıyor. Bu seçenek, Sarı-Lacivertliler için son derece cazip. Şartlar uygun olursa Fenerbahçe, Werner için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunabilir.

HÜCUMDA HER YERDE! 

Alman yıldız, hücum hattının her bölgesinde oynayabiliyor. Kanatlarda Tadic ve İrfan Can Kahveci'yle, forvette Dzeko ile rekabete girebilir.

Pres konusunda lig standartlarının çok üstünde olan Werner, yüksek fizik gücü ve süratiyle İsmail Kartal'a ofansif anlamda birçok konuda alternatif sunabilecek bir yıldız.

DEPERİ 96 MİLYON EURO'YA DAYANDI 

Kariyerinde Şampiyonlar Ligi Kupası, FIFA Kulüpler Şampiyonu Kupası, UEFA Süper Kupa, Almanya Kupası, Almanya Süper Kupası ve Konfederasyon Kupası bulunan Werner için önce Stuttgart'tan RB Leipzig'e 23 milyon Euro'ya, RB Leipzig'den Chelsea'ye 53 milyon Euro'ya, ardından Chelsea'den RB Leipzig'e 20 milyon Euro'ya transfer oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...