Tgrt Haber

Fenerbahçe stoperini Premier Lig’in kalbinden buldu! Menajeriyle görüşme yapıldı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 17:51 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 18:40
Fenerbahçe stoperini Premier Lig’in kalbinden buldu! Menajeriyle görüşme yapıldı
,Fenerbahçe,İsmail Kartal

Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin gündemine bu doğrultuda sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Defans hattında yaşanan sakatlıklardan sonra Fenerbahçe Premier Lig'de forma giyen tecrübeli savunmacı Thilo Kehrer için düğmeye bastı.

FENERBAHÇE’NİN DEFANS HATTI İÇİN ADAYLARI

Haber Global'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic'in ardından West Ham United forması giyen Alman stoper Thilo Kehrer'i de gündemine aldığı belirtildi.

Haberde, İngiltere'ye giden Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin, Kehrer'in menajeriyle görüşmede bulunduğu ve oyuncunun şartları sorduğu öğrenildi.

THİLO KEHRER'İN PİYASA DEĞERİ

İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Alman savunma futbolcusu, bu sezon forma giydiği 12 maçta 392 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre 27 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...