Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Arda Güler sonrası bir ayrılık daha kapıda 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Sports Digitale
06 Temmuz 2023 21:08 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 21:08
Fenerbahçe'de Arda Güler sonrası bir ayrılık daha kapıda 
Fenerbahçe,Altay Bayındır

Arda Güler'i İspanyol devi Real Madrid'e bonuslarla birlikte 30 milyon avroya satan Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşanabilir. Fenerbahçe kalesini koruyan  Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılabileceği iddia edildi. 

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Altay Bayındır'a İspanya La Liga ve İngiltere Premier Lig'den iki kulüp talip oldu. 25 yaşındaki tecrübeli eldivenin transferi için söz konusu kulüpler ile Fenerbahçe ile iletişime geçti. 

Sözleşmesinde yurt dışı kulüpleri için 5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin olduğu belirtilen Altay Bayındır'ı İngiliz devi Manchester United'ın 2. kaleci olarak kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

KALESİNDE 45 GOL GÖRDÜ 

Geçtiğimiz sezon 40 resmi maçta Fenerbahçe kalesini koruyan Altay Bayındır, 14 maçta kalesini gole kapatırken, diğer maçlarda kalesinde 45 gol görmüştü. 

 

 

Kaynak: Sports Digitale
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...