Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan'ın cezası belli oldu

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 23:25 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 23:47
Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan'ın cezası belli oldu
Fred

PFDK, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'in müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç men ve 78 bin TL para cezası verilmesine karar verdi. Mert Hakan Yandaş'a 2 maç ceza verildi.

Süper Lig'in 17. haftasındaki Kayserispor - Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK'ya 41. maddeden tedbirli olarak sevk edilen Fred ve Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor Kulübü'nün cezaları belli oldu.

FRED'E 3 MAÇ CEZA

TFF'nin açıkladığı PFDK Kararları'nda Fred'e 3 maç ve 39 bin lira, Mert Hakan Yandaş'a ise 2 maç men ve 78 bin lira para cezası verildi. Brezilyalı oyuncu ligdeki Galatasaray, İstanbulspor ve Konyaspor maçlarında görev alamayacak.

İSTANBULSPOR'UN CEZASI BELLİ OLDU

PFDK, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor'un hükmen 3-0 mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine karar verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...