Tgrt Haber

Fenerbahçe’yi bekleyen Melissa Vargas tehlikesi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
15 Ekim 2023 20:17 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 20:21
Fenerbahçe’yi bekleyen Melissa Vargas tehlikesi!
Fenerbahçe Opet,Melissa Vargas

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Melissa Vargas, bu sezon sarı-lacivertlilerde forma giyememe tehlikesiyle karşı karşıya. Sezonun ilk yarısını Çin Ligi’nde geçiren Vargas, oynadığı ligde 2023-24 sezonunun şubat ayında bitmesi sebebiyle Fenerbahçe’de bu sezon oynayamayabilir.

Avrupa’nın son şampiyonu ve dünya 1 numarası Türkiye A Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in yıldız oyuncusu Melissa Vargas, sezonun ilk yarısını 2021’den beri formasını giydiği Çin Ligi ekibi Tianjin Bohai Bank’ta geçirecek.

ARA TRANSFERE YETİŞMEME İHTİMALİ VAR

Geride kalan 2 sezonda da voleybol sezonunun ilk yarısını Çin’de; geri kalanını Fenerbahçe Opet’te geçiren Melissa Vargas, bu sezon sarı-lacivertli formayı giyememe tehlikesiyle karşı karşıya.

Çin Voleybol Federasyonu’nun açıkladığı yeni sezon takvimine göre Çin Voleybol Süper Ligi 4 Kasım 2023’te başlayacak ve 6 Şubat 2024’te sona erecek. Türkiye’de ara transfer dönemi ise 31 Ocak 2024’te son bulacak. Vargas’ın takımının finale kalması halinde, milli voleybolcu devre arasında Fenerbahçe’ye dönememe tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...