Tgrt Haber

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 22:36 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 22:46
Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Fernando Santos,Beşiktaş,Transfer

Gelecek sezon planlamasına erken başlayan Beşiktaş, sezon sonunda 8 oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Futbol Koordinatörü Samet Aybaba, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlamış durumda. Avrupa'da oyuncu izleme çalışmalarının yanı sıra sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculara da göz atılıyor. Bu isimler arasında tecrübeli stoper Robin Knoche de bulunuyor.

FERNANDO SANTOS'UN TRANSFER RAPORU

Ancak, Beşiktaş'ın yeni transfer yapabilmesi için teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda en az 9-10 yabancı futbolcuyla yollarını ayırması gerekiyor. Bu nedenle yaz döneminde gidecek oyunculardan çok, gelecek oyuncu transferleriyle ilgili yoğun bir süreç yaşanması bekleniyor.

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor - 1. Resim

SEZON SONU 6 OYUNCU KİRALIKTAN DÖNECEK

Beşiktaş'ın mevcut 18 yabancı oyuncusundan Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Badra Cisse kiralık olarak farklı kulüplerde bulunuyor. Bu oyuncuların durumu önemli bir yer tutarken, Rosier'in kiralık olduğu Nice'in opsiyonu kullanmayı planladığı belirtiliyor. Diğer oyuncular ise yüksek ihtimalle Beşiktaş'a dönecek.

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor - 2. Resim

GHEZZAL GELECEK SEZON KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler arasında Ante Rebic ve Chamberlain da bulunuyor. Ayrıca, Jackson Muleka'ya gelecek bonservis teklifleri değerlendirilecek, Rachid Ghezzal'ın ise mukavele opsiyonu kullanılmayacak.

Beşiktaş yönetimi, bu ayrılıklarla birlikte kadroda yer açarak gelecek sezon için güçlü bir ekip kurma çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...