Tgrt Haber

Galatasaray için Miralem Pjanic iddiası: Beşiktaş'a cevap verilecek

Editör: Murat Makas / Kaynak: A Spor
25 Mart 2022 14:30 - Güncelleme : 25 Mart 2022 15:00
Galatasaray için Miralem Pjanic iddiası: Beşiktaş'a cevap verilecek

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’ın yeni sezon için Beşiktaş’ta kiralık oynayan Miralem Pjanic’i kadrosuna katacağı iddia edildi. Gedson Fernandes’i Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’ın Pjanic ile karşılık vereceği konuşuluyor.

Süper Lig’in iki dev kulübü Galatasaray ve Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına başladı. Gedson Fernandes transferiyle Galatasaray’a çalım atan Beşiktaş’a kötü haber geldi.

BARCELONA İLE TEMAS

Burak Elmas geçtiğimiz haftalarda Barcelona Başkanı Juan Laporta ile bir araya gelip transfer anlaşması yapmıştı. Sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Pjanic'in durumunu sorduğu ifade edildi.

İspanyol basınına yansıyan haberde Galatasaray'ın Beşiktaş’ın yıldızı Pjanic’i sezon sonunda kadrosuna katmak için devreye girdiği iddia edildi. Eski oyuncusu Gedson Fernandes’i Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’ın Miralem Pjanic transferiyle karşılık vereceği belirtildi.

Galatasaray için Miralem Pjanic iddiası: Beşiktaş'a cevap verilecek

Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...