Tgrt Haber

Galatasaray seçime gidiyor: İlk aday Metin Öztürk

27 Mart 2022 16:51 - Güncelleme : 27 Mart 2022 16:55
Galatasaray seçime gidiyor: İlk aday Metin Öztürk

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi idari yönden ibra edilmedi. Sarı Kırmızılılar, en geç 30 gün içerisinde seçime gidecek. Son seçimde Burak Elmas ile yarışan Metin Öztürk adaylığını açıkladı.

Galatasaray’da Burak Elmas’ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim süreci başladı. Son başkanlık seçiminde Burak Elmas ile birlikte yarışa giren Metin Öztürk, canlı yayında başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Öztürk, "Kimseyle birleşmeyeceğim, tek aday olarak hazırım" dedi.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM

Sarı-Kırmızılılarda alınan seçim kararının ardından hangi isimlerin aday olacağı merak konusu oldu. Başkan Burak Elmas ile daha öncesinde yarışa giren Metin Öztürk adaylığını resmen açıklayan ilk isim oldu.

KİMSEYLE BİRLEŞMEYECEĞİM

Özel bir spor kanalına açıklamalarda bulunan Metin Öztürk, Seçimde kimseyle birleşmeyeceğim, tek aday olarak seçime hazırım. Projelerim ve ekibim hazır. Galatasaray'ın emin ellerde olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diyerek adaylığını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...