Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı depremzedeler için birlik oldu

09 Şubat 2023 17:11 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 17:31
Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı depremzedeler için birlik oldu
ultrAslan Avrupa,deprem,Genç Fenerbahçeliler,Danimarka,Kopenhag,Galatasaray,Fenerbahçe

Danimarka Kopenhag'da tek yumruk olan ultrAslan Avrupa ile Genç Fenerbahçeliler, iki gün içinde depremzedeler için 3 tır yardım malzemesi topladı.

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza dünyanın her yerinden yardımlar gelmeye devam ediyor. Danimarka'dan yardım elini uzatmak isteyen “ultrAslan Avrupa ile Genç Fenerbahçeliler” Kopenhag’da el ele vererek iki gün içinde tam 3 tır yardım malzemesi topladı.

ultrAslan Danimarka başkanı Fatih Şen’in önderliğinde organize olan taraftarlar, 100 kişilik gönüllü bir grupla, deprem bölgesine gönderilmek üzere, çocuk bezi, battaniye, ıslak mendil, palto, mont, ayakkabı, bot, çizme gibi sayısız ihtiyaç malzemelerini titizlikle ayrı ayrı paketlediler.

YARDIM SEFERBERLİĞİ

Danimarka genelinde büyük ilgi gören bu dayanışmaya, birçok dernek ile sivil toplum örgütleri kendi bulundukları bölge ve şehirlerde yardım kampanyası başlattılar.

ultrAslan Danimarka başkanı Fatih Şen, amaçlarının topladıkları 66 palet yardım malzemelerin, bir an evvel deprem bölgesine ulaştırılması olduğunu ve Türk Büyükelçiliği ile koordineli olarak çalıştıklarını söyledi. (Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...