Tgrt Haber

Galatasaray'a Azerbaycan devi sponsor oldu! 3 yıllık dev anlaşma 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Temmuz 2023 20:01 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 20:03
Galatasaray'a Azerbaycan devi sponsor oldu! 3 yıllık dev anlaşma 
Galatasaray,SOCAR

Galatasaray, Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR ile 3 yıllık 'Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları' sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Galatasaray, SOCAR markasının UEFA organizasyonlarında forma göğüs sponsoru olarak yer alacağını belirtti. 

Galatasaray, SOCAR ile tüm branşları kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-kırmızılı ekip, bu anlaşmadan dolayı büyük bir meblağ kazanacağı iddia edildi. Kazanılacak ücretle ilgili henüz bilgi verilmedi.

FORMADA YER ALACAK 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan SOCAR, sarı kırmızılı takımın UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yer alacak" ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1678803502741569537

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...