Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi! İşte sandık sonuçları

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
25 May 2024 16:11 - Güncelleme : 25 May 2024 21:55

Son dakika haberi... Galatasaray'da üyeler olağan seçimli genel kurul için bugün sandık başına gitti. Sarı-kırmızılı kulüpte mevcut başkan Dursun Özbek seçimi kazanarak görev süresini 3 yıl daha uzattı. İşte Galatasaray başkanlık seçiminde sonuçlar...

Galatasaray'da 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, saat 10.00'da Galatasaray Lisesi'nde başladı. Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye sandık başına gitti.

Galatasaray Lisesi'nde 20 sandık kuruldu ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erdi.

SÜHEYL BATUM, DURSUN ÖZBEK'İ TEBRİK ETTİ

Galatasaray Olağan Seçim Genel Kurulu'nda oy sayma işlemi devam ederken, Süheyl Batum seçimde açık ara farkla önde giden Dursun Özbek'i resmi sonuçlar açıklanmamasına rağmen tebrik etti.

DURSUN ÖZBEK TARİHE GEÇTİ!

Galatasaray Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda 3343 oy alan Dursun Özbek, Galatasaray'ın en yüksek oy alan başkanı olarak tarihe geçti.

Ünal Aysal, 2011 yılında 2998 oy alarak başkan seçilmişti.

Son dakika! Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi! İşte sandık sonuçları - 1. Resim

DURSUN ÖZBEK: "GALATASARAY'IN DEMOKRASİSİNE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLDU"

Başkan Özbek, "Bugün çok güzel bir seçim atmosferinde Galatasaray yeni başkanını seçti. Galatasaray’ın demokrasisine yakışır bir seçim oldu. Bir bayram havasında seçim oldu. Katılımı gösteren genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray’ın değerleri vardır. Bu değerlerine bağlı olarak her yerde her zaman Galatasaray bu değerlerini korumuştur. Onun etkisiyle başarı çizgisini yukarıya doğru çekmiştir. Bugün de yine yeni yönetime seçilmemden dolayı, bütün çalışma arkadaşlarıma, Galatasaray’a hizmet edeceğimiz kişilere bütün aileme, çalışmalarıma destek veren taraftarlarımıza, camiama çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın büyüklüğü her şeyin üzerindedir. Bizim yapmamız gereken Galatasaray’da sağlanan barışı ve sevgi ortamını aynı şekilde devam ettirmektir. Gördüğünüz gibi bu iklim içinde başarılar peş peşe geliyor. Yarın çok önemli bir maçımız var. Buradan tüm taraftarlarımıza Konya’dan şampiyonluk zaferi getirmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımıza, camiama bize gösterdiği teveccühten dolayı da teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA SEÇİMLERİN KAYBEDENİ OLMAZ"

Galatasaray’da seçimlerin kaybedeni olmadığını vurgulayan Başkan Özbek, "Galatasaray bir bütündür. Seçilen her yönetim aynı şekilde Galatasaray değerlerine bağlı olarak aynı hizmeti verecektir. Ben yeni dönemde de bizi seçen genel kurul üyelerime şu sözü veriyorum. Bugüne kadar arkadaşlarımla kulübüme hizmet etmeye çalıştım. Bundan sonraki dönemden bugüne kadar verdiğimiz hizmetin daha üzerinde hizmet vermek için söz veriyorum" şeklinde konuştu.

"YARIN İNŞALLAH KONYA'DAN ZAFERLE DÖNECEĞİZ"

Futbol takımıyla görüştüğünü belirten Dursun Özbek, "Hepsi ile konuştum. Aradılar beni, tebrik ettiler. Buradaki seçim çalışmalarını erteledik. 1 haftadan beri seçim çalışması içinde olmadık. Bütün gün Florya’da onlarla beraber olduk. Onların moralleri zaten yüksekti. Her zaman da Galatasaray’a yakışır şekilde mücadele edeceklerinin sözünü verdiler. Onlara da selam gönderiyorum. Yarın inşallah Konya’dan zaferle döneceğiz" dedi.

Galatasaray bir bütün olduğunu ifade eden Özbek, "Seçimlerle bölünmez. Galatasaray’ın bütünlüğü kendi değerlerinden gelmektedir. Onun için Süheyl de benim kardeşimdir, onun ağabeyim. Her şeyimiz Galatasaray için. Seçimler bize bölünmeyi getirmez. Seçimler bütünlüğü getirir. Demokrasi değerleri içinde verdiğimiz çalışmasından dolayı kendisini de kutluyorum. Galatasaray’a yakışır bir seçim oldu" açıklamasında bulundu.

BAKAN BAK TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa yeniden seçilen Dursun Özbek'i kutladı.

Bakan Bak, tebrik mesajında, "Galatasaray Spor Kulübü’nün bugün yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da seçim günü: İşte sandık sonuçları - 1. Resim

TOPLAM OY: DURSUN ÖZBEK: 3343 - SÜHEYL BATUM: 955

SANDIK SONUÇLARI

1. SANDIK

Dursun Özbek: 157

Süheyl Batum: 36

2. SANDIK

Dursun Özbek: 173

Süheyl Batum: 32

3. SANDIK

Dursun Özbek: 162 

Süheyl Batum: 70

4. SANDIK

Dursun Özbek: 162 

Süheyl Batum: 61

5. SANDIK

Dursun Özbek: 147

Süheyl Batum: 61

6. SANDIK

Dursun Özbek: 151

Süheyl Batum: 63

7. SANDIK

Dursun Özbek: 164

Süheyl Batum: 45

8. SANDIK

Dursun Özbek: 166

Süheyl Batum: 42

9. SANDIK

Dursun Özbek: 167

Süheyl Batum: 42

10. SANDIK

Dursun Özbek: 146

Süheyl Batum: 47

11. SANDIK

Dursun Özbek: 158

Süheyl Batum: 53

12. SANDIK

Dursun Özbek: 124

Süheyl Batum: 35

13. SANDIK

Dursun Özbek: 141

Süheyl Batum: 36

14. SANDIK

Dursun Özbek: 155 oy

Süheyl Batum: 49 oy

15. SANDIK

Dursun Özbek: 174

Süheyl Batum: 44

16. SANDIK

Dursun Özbek: 208

Süheyl Batum: 47

17. SANDIK

Dursun Özbek: 197

Süheyl Batum: 48

18. SANDIK

Dursun Özbek: 191

Süheyl Batum: 44

19. SANDIK

Dursun Özbek: 201

Süheyl Batum: 47

20. SANDIK

Dursun Özbek: 199

Süheyl Batum: 53

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...