Tgrt Haber

Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'dan misilleme! Cyle Larin için harekete geçildi

04 Şubat 2022 11:56 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 12:11
Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'dan misilleme! Cyle Larin için harekete geçildi

Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, bu transfere karşılık Cyle Larin'i gözüne kestirdi. Beşiktaş'a cevap vermek isteyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Larin transferi için talimat verdiği iddia edildi.

Gelecek sezon için genç bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’tan Galatasaray’a Gedson Fernandes çalımı gelmişti. Siyah-Beyazlılar camianın resmi açıklama beklediği Gedson Fernandes transferi için KAP'a bildirim yaptı.

Beşiktaş’ın duyurusunda, "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir" denildi.

Gedson transferinin ardından Kara Kartal'a cevap vermek isteyen sarı kırmızılılarda Başkan Burak Elmas'ın forvet transferi konusunda yeni bir talimat verdiği ileri sürüldü.

GALATASARAY'DAN MİSİLLEME

Sezon başında da Ghezzal ve Rosier için kapışan ezeli rakipler bu kez Cyle Larin için karşı karşıya gelebilir. Takvim'in haberine göre; Galatasaray, sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Kanadalı yıldız futbolcu için harekete geçme kararı aldı.

Siyah beyazlı kulüple anlaşma sağlayamayan Larin'in menajerinin geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la temas kurduğu ancak Başkan Burak Elmas'ın 'etik olmaz' gerekçesi ile görüşme yapmadığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...