Tgrt Haber

İsak Vural kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe genç yeteneği İsak Vural hangi mevkide oynuyor?

19 Nisan 2022 12:15 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 12:22
İsak Vural bu akşam oynanacak Fenerbahçe Donetsk maçında forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe Donetsk maçı için beklenen gün geldi. Ukrayna’daki savaş mağdurlarına destek sağlamak ve barış mesajı vermek için yapılan karşılaşmaya sayılı saatler kala Kanarya’da İsak Vural ismi dikkat çekti. Teknik direktör İsmail Kartal dostluk maçında genç yeteneklere fırsat vermeyi amaçlıyor. Arda Güler ile son haftalarda şahlanan Fenerbahçe ekibindeki en genç yıldızı sahaya çıkaracak. Peki İsmail Kartal kimdir, kaç yaşında? İsak Vural hangi mevkide oynuyor?

İsak Vural bu akşam oynanacak Fenerbahçe Donetsk maçında forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe Süper Lig’de galibiyet serisine bağlarken Göztepe maçında ikinci gol sevincini gündemden düşmeyen genç yeteneği Arda Güler ile yaşadı. Bu akşam sarı lacivertli ekip Ukrayna takımı Donetsk ile mücadele edecek. Karşılaşmada Arda Güler’in ilk 11’de başlaması beklenirken takımın en genç yeteneği İsak Vural’ın da sahada olması bekleniyor. İşte İsak Vural hakkında bilmeniz gerekenler…

İSAK VURAL KİMDİR?

İsak Vurak, 2006 yılında İsveç'in Stockholm şehrinde dünyaya geldi. Futbol yeteneği çok küçük yaşlarda keşfedilen İsak Vural kariyerine Sant Cugat FC takımında başladı. Ardından genç yetenek Hammarby'nin dikkatini çekti. Performansıyla Avrupalı kulüplerin dikkatini çeken İsak Vural İspanyol devi Barcelona’nın kendisini ikamet ve çalışma izni şartlarını sağlakadan kadrosuna katmaya çalıştığı için takımın ceza almasına neden oldu. Barcelona krizinin ardından genç yetenek İsak 2018 yılında Portekiz ekibine dahil oldu. Ardından Bnefica ekibine yüksek bonservis bedeliyle transfer oldu. 4 yılın ardından başarılı futbolcu 2022 yılında Fenerbahçe’ye geldi. yüksek bonservislerle satan Benfica genç yıldızı kadrosuna kattı.

İsak Vural kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe genç yeteneği İsak Vural hangi mevkide oynuyor?

İSAK VURAL NERELİ?

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı öncesi gündeme gelen genç yetenek hakkında ''İsak Vural nereli?'' sorusu merak edildi. İsak Vural, aslen Konya Kulu doğumlu Cüneyt Vural ile Norveçli bir futbolcu annenin oğlu olarak dünyaya geldi.

İSAK VURAL HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Fenerbahçe Süper Lig son haftalarında üst üste galibiyetler elde etti. Kadrosundaki genç yıldızlarla anılan Kanarya bu akşam oynanacak dostluk maçına genç yaştaki oyuncularla katılmayı planlıyor. Taraftarlar ''İsak Vurak hangi mevkide oynuyor?'' sorusunu gündeme getirdi. Fenerbahçe’nin gen yıldızı İsak Vural orta saha oyuncusudur. Forma numarası 10'dur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...