Tgrt Haber

İtalyan devi Fenerbahçe'nin en pahalı oyuncusu için geliyor

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 21:15 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 21:19
İtalyan devi Fenerbahçe'nin en pahalı oyuncusu için geliyor
Sebastian Szymanski,Fenerbahçe,Napoli

Gelecek sezon kadrosunu tekrardan güçlendirmek isteyen Napoli, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'yi gündemine aldı.

Galatasaray ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe'de sezon sonu flaş bir ayrılık yaşanabilir. 

İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre; yaz transfer döneminde Piotr Zielinski ve Victor Osimhen'in takımdan ayrılmasını bekleyen ve planlarını bu doğrultuda yapan Napoli, Zielinski'nin yerine Atalanta'da forma giyen Teun Koopmeiners ve Fenerbahçe'nin 20 milyon eoru ile en pahalı futbolcusu Sebastian Szymanski'yi transfer listesine ekledi.

İtalyan devi Fenerbahçe'nin en pahalı oyuncusu için geliyor - 1. Resim

NAPOLİ, SZYMANSKİ'Yİ İSTİYOR

Haberde Koopmeiners'ın Napoli'nin önceliği olduğu ifade edilse de Szymanski'nin İtalyan ekibi için daha gerçekçi bir hedef olduğuna yer verildi.

FENERBAHÇE, SZYMANSKİ'NİN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Fenerbahçe ise Sebastian Szymanski'nin takımdan ayrılması için ancak 30 milyon Euro civarında bir teklifi kabul etmeyi planlıyor.

İtalyan devi Fenerbahçe'nin en pahalı oyuncusu için geliyor - 2. Resim

SEBASTİAN SZYMANSKİ'NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 41 maçta 14 gol 14 asist kaydeden 24 yaşındaki Sebastian Szymanski, sezon başında 9.75 milyon euro karşılığında Dinamo Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...