Tgrt Haber

Jorge Jesus Fenerbahçe ile buluşuyor

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 20:25 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 20:36
Jorge Jesus Fenerbahçe ile buluşuyor
,Jorge Jesus,Süper Kupa

Fenerbahçe Galatasaray ile cuma günü oynanacak Süper Kupa maçı öncesi son antrenmanını Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in tesislerinde yapacak. Portekizli teknik adam da idmana katılacak. İşte detyalar

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Riyad Sezonu etkinlikleri kapsamında Suudi Arabistan'da yapılacak. Maç Al-Nassr'ın sahası Aawal Park'ta oynanacak.

Galatasaray, Ronaldo ve Telles gibi oyuncuların formasını giydiği Al-Nassr'ın tesislerinde çalışacak. Maç idmanına da yine tesislerde çıkacak.

OYUNCULARIYLA HASRET GİDERECEK

Fotospor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ise eski teknik direktörleri Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in tesislerinde son idmanını yapacak. Gelen son bilgiler Fenerbahçe'nin yapacağı idmana eski teknik direktörleri Jorge Jesus da katılacak.

ESKİ OYUNCULARIYLA HASRET GİDECEK

Ali Koç döneminde Fenerbahçe'ye tek kupasını Türkiye Kupası'nı kazandırarak ayrılan Jorge Jesus'un eski takımıyla pek de iyi anıları yok.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...