Tgrt Haber

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıklı feshetti! Fenerbahçe'de heyecan arttı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
22 Kasım 2022 20:39 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 21:09
Manchester United, Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıklı feshetti! Fenerbahçe'de heyecan arttı
Ronaldo,Fenerbahçe,Manchester United,Cristiano Ronaldo

Son dakika spor haberi: Manchester United, Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. 38 yaşındaki yıldız isim boşa çıkmış oldu. 2022 Dünya Kupası öncesi Ronaldo'nun ismi Süper Lig takımlarıyla anılıyordu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un eski talebesini Fenerbahçe'ye getirmek istediği iddia edilmişti. Taraftarlar yıldız isim için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

İngiltere Premiere Lig devlerinden Manchester United, Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Son dönemlerde verdiği röportaj nedeniyle kulübüyle olumsuz bir süreç yaşayan Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istediği biliniyordu. Teknik direktör Erik Ten Hag’ı da eleştiren Ronaldo, Manchester United’da istenmediğini açıklamıştı.

Portekiz ile birlikte Dünya Kupası için Katar’da olan Ronaldo, yaptığı açıklamada, “Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi erken bitirme konusunda anlaştık. Manchester United’ı ve taraftarları seviyorum, bu asla değişmeyecek. Ancak, benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi” ifadelerini kullandı. Ronaldo'nun ne kadar tazminat alacağı henüz netleşmedi.

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıklı feshetti! Fenerbahçe'de heyecan arttı

İngiliz ekibinde istenmeyen futbolcu ilan edilen tecrübeli futbolcunun Old Trafford’dan da afişi sökülmüştü.

FENERBAHÇE İDDİASI

Portekiz Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası kampına giden Cristiano Ronaldo resmen boşa çıktı. 38 yaşındaki yıldızın ismi geçtiğimiz haftalarda Süper Lig devleri ile anılıyordu. Jorge Jesus'un eski talebesini Fenerbahçe'ye getirmek istediği iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli taraftarların Ronaldo heyecanı sürüyor.

Fenerbahçe'nin 500 bini aşkın takipçisi olan Twitter taraftar hesabı Jesus'a seslenerek 'şimdi değilse ne zaman?' ifadelerini kullandı.

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıklı feshetti! Fenerbahçe'de heyecan arttı

https://twitter.com/ManUtd/status/1595107357159297029

Kaynak: TGRT Haber, Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
theispir24 Kasım 2022 21:58

Küçük zekalar büyük hayal peşinde

Levo24 Kasım 2022 00:03

Gelsin bize sonra başakşehire göndeririz ????

Dennis23 Kasım 2022 15:21

Imkansiz. Adamin maasini kim odeyecek? Fifa'nin finansial kurarlari izin vermiyor zaten.

Başkan23 Kasım 2022 12:31

Fb ye gelirse çok iş yapar özellikle avrupada Jesus ile aynı dili konuşuyor ve iyi tanıyor GS gelirse Okan hocayla anlaşamaz çünkü okan hocayı takmaz yaş ve tecrübesi az.

Gececi22 Kasım 2022 22:00

Evet gelsin Ronaldo bekleriz böyle güzel bir oyuncu güzel bir yardımsever Inşallah sarı lacivertli formasıyla görürüz RONALDO YU YAKIŞIR

Hamza sevık22 Kasım 2022 20:45

Galatasaray â gel huzur bul

Sonraki Haber Yükleniyor...