Tgrt Haber

Manchester United'da Ronaldo yerine Kylian Mbappe sesleri

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Independent
16 Kasım 2022 11:37 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 11:38
Manchester United'da Ronaldo yerine Kylian Mbappe sesleri
mpabbe,ronaldo

Cristiano Ronaldo ve Manchester United arasında ipler gerilirken, Premier Lig devi aradığı golcüyü buldu. Mbappe sesleri gelmeye başladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da görev alan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, özellikle son röportajı ile gözden tamamen çıkarılmış durumda.

Gerek yönetim, gerek takım arkadaşlarıyla sorunlar yaşadığını dile getiren Portekizli golcü, takımda artık istenmiyor. Yakında kırmızı-beyazlılarla sözleşmesinin fesh edilmesi beklenen golcünün yerine alternatif arayışları başladı ve önemli bir isim gündeme geldi.

MBAPPE SESLERİ

Indepent'in haberine göre ManchesterUnited, Cristiano'nun yerine PSG'nin genç yıldızı Kylian Mbappe'yi getirmeye hazırlanıyor. Ronaldo'nun özellikle son röportajındaki sert eleştirileri, yönetimin transfer sürecindeki hızını da artırdı.

Ronaldo'nun yerine forvet arayışı süren kırmızı-beyazlılar, Paris St Germain'de mutsuz olduğu iddia edilen Mbappe'yi almaya çok yakın. İngiltere ekibinin genç yıldız için şimdilik 150 milyon sterlini gözden çıkardığı bildiriliyor. 

Öte yandan Manchester için önemli isimlerden bir başkası da gündeme geldi. Liverpool'un orta saha oyuncusu Fabio Carvalho'da yine yönetimin radarında. Şu anda milli takım içi Portekiz'e giden futbolcunun, dönüşte United ile görüşme gerçekleştireceği söyleniyor. Ancak Manchester United'ın ilk hedefi Mbappe transferini bitirmek.

 

Kaynak: Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...