Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli'den Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
06 Ocak 2024 14:46 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 14:53
MHP lideri Bahçeli'den Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama
süper kupa,fenerbahçe,galatasaray

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde konuştu. Bahçeli konuşmasında Süper Kupa krizi hakkında "TFF süreci yönetemedi, Fenerbahçe ve Galatasaray da aklı başında ve sağduyulu hareket edememiştir." dedi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa karşılaşması yaşanan kriz sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşanan Süper Kupa kriziyle ilgili konuştu.

Bahçeli TFF'nin süreci yönetemediğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti...

"Türk futbolunda olmayan sadece futboldur. Bunun dışında ne ararsan var. TFF süreci yönetemedi, Fenerbahçe ve Galatasaray da aklı başında ve sağduyulu hareket edememiştir. Hiçkimse Atatürk üzerinden siyasi hesaplaşma sayfası açmanın peşinde koşmamalıdır. Atatürk'ün futbol maçında istismarı, sadece ihmal ve öngörüsüzlük olarak değerlendirilemez. Eğer böyleyse Türk futbolu duvara toslamıştır. 

Süper Kupa finalinin oynanması için niçin Riyad'ın seçildiği kadar muhatap ülke ile hazırlanan protokole neden uyulmadığı, kafamızı bulandıran bir muammadır. 

Riyad krizine dahil olan her kim varsa kuru bir özürle bu sorundan muafiyet kazanamaz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...