Tgrt Haber

Milli boksörü yılan ısırdı! Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 May 2024 22:23 - Güncelleme : 10 May 2024 00:02
Milli boksörü yılan ısırdı! Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı 

Malatya'da kırsal bir mahallede antrenmanlarını sürdüren Milli boksör Rabia Topuz'u ayağından yılan ısırdı. Yoğun bakıma kaldırılan boksörün tedavisi devam ediyor. 

Milli takım kampı dönüşü takım arkadaşı Hatice Akbaş ve antrenör Kerem Akbaş ile Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Kotan Gölü'nde antrenman yapan Milli boksör Rabia Topuz'u yılan ısırdı.  

Kırsal alanda düz koşu yapan Topuz'un ayağından yılan sokması sonrası ilk müdahale antrenörü Kerem Akbaş tarafından yapıldı.

Milli boksörü yılan ısırdı! Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı  - 1. Resim

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI! 

Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan milli sporcu, buradaki müdahale sonrası Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Milli boksörü yılan ısırdı! Rabia Topuz yoğun bakıma kaldırıldı  - 2. Resim

Topuz'un tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

TOPUZ'UN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ 

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, milli boksörün Topuz'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Topuz'un sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Gözgeç, "Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Düne göre bugün daha iyi, ilk kritik 24 saati atlattı, bugün de tedbir amaçlı yine yoğun bakımda tedavisi yapılıyor. Doktorlar durumunun iyi olduğunu, yarın normal servise çıkartabileceklerini söyledi." diye konuştu. 

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sporculuk kariyerine devam eden 23 yaşındaki milli sporcu için Fenerbahçe Spor Kulübü'nde geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Boks Şubemizin madalyalı boksörü Rabia Topuz'un geçirdiği rahatsızlık sonucu yoğun bakım alındığı haberini öğrenmiş bulunuyoruz. Sporcumuz Rabia Topuz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...