Tgrt Haber

Milli Takımlar'ın Arda Güler paylaşımına Fenerbahçe'den tepki 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Temmuz 2023 18:20 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 18:22
Milli Takımlar'ın Arda Güler paylaşımına Fenerbahçe'den tepki 
Fenerbahçe,Arda Güler

Fenerbahçe Spor Kulübü, Milli Takımlar'ın resmi hesabından Arda Güler'in İspanya devi Real Madrid'e tranferini duyurduğu paylaşıma tepki gösterdi. Sarı-lacivertli takım 'düzeltme' metni yayımlayarak göndermede bulundu. 

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Real Madrid'e transfer olarak tüm dünyanın gündemine giren Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler'in transferi, Türkiye'de konuşulmaya devam ediyor. 

Milli Takımlar'ın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Fenerbahçe adının geçmemesine Sarı-lacivertli kulüpten tepki geldi.

FENERBAHÇE EKLEMESİ

Fenerbahçe, 'düzelme' notuyla bir paylaşımda bulunarak, "Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güleri kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid'de sürdürecek" ifadeleri kullandı. 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1676958832701091840

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...