Tgrt Haber

Panathinaikos 3 puanı 3 golle aldı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 21:21 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 21:25
Panathinaikos 3 puanı 3 golle aldı
Panathinaikos,Fatih Terim

Yunanistan Ligi'nin 22'nci haftasında Panathinaikos, deplasmanda Panserraikos ile karşılaştı, Fatih Terim'in öğrencileri mücadeleyi 3-0 kazandı.

Yunanistan Ligi'nin 22'nci haftasında Fatih Terim liderliğindeki Panathinaikos, deplasmanda Panserraikos'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Panathinaikos puanını 50'ye yükseltti ve zirve takibini sürdürdü.

TERİM'İN 6'NCI GALİBİYETİ

Fatih Terim Panathinaikos'un başında 6'ncı galibiyetini Panserraikos karşısında aldı. Ligde de Olympiakos galibiyetinin ardından üst üste 2'nci zaferini elde eden Fatih Terim liderliğindeki Panathinaikos, lider Paok'u takibini sürdürdü.

Panathinaikos 3 puanı 3 golle aldı - 1. Resim

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞIYOR

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk yarışı kızışıyor. Ligin bitimine 4 hafta kala Panathinaikos, ligde bir maç eksiği olan Paok ile puanını eşitledi. Lider Paok ise bugün zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede AEK ile karşılaşacak.

PANATHİNAİKOS'UN SIRADAKİ MAÇI

Fatih Terim liderliğindeki Panathinaikos. Yunanistan Ligi'nde gelecek hafta sahasında Lamia ile karşılaşacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...