Tgrt Haber

Premier Lig'den Arda Güler için rekor teklif!

Editör: Murat Makas / Kaynak: Akşam
29 Nisan 2024 14:34 - Güncelleme : 29 Nisan 2024 14:35
Premier Lig'den Arda Güler için rekor teklif!

İspanya LaLiga'da lider Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler'e İngiltere Premier Lig'den rekor transfer teklifinin geleceği belirtildi.

İspanya LaLiga'da lider Real Madrid, Real Sociedad'ı deplasmanda Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etmişti. Milli yıldız Arda Güler maç sonrası dev kulüplerin radarına girerek manşetleri süsledi. Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler için Premier Lig'den dev bir teklif geldi.

50 MİLYON EURO!

Akşam'ın Defensa Central'den derlediği habere göre; Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Arda Güler'i renklerine bağlamak için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda.

Haberde; İngiliz ekibinin Arda'yı çok istediği ve onun üzerine bir gelecek planlaması yapmayı planladığı belirtilirken, Real Madrid'in bu teklife ne yanıt vereceğinin henüz belli olmadığı kaydedildi.

Premier Lig'den Arda Güler için rekor teklif! - 1. Resim

AYRILMAK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz hafta sonu Real Sociedad maçına ilk 11'de başlayan ve takımının galibiyet golünü atan Arda Güler, kesinlikle Real Madrid'den ayrılmak istemiyor.

Oyuncusuna çok güvenen Carlo Ancelotti de Arda'nın gelecek sezon takımda kalacağını ifade etmişti.

TRANSFER REKORU KIRILABİLİR

Bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 8 resmi maçta 2 gol kaydeden Arda Güler, transferin gerçekleşmesi durumunda Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın rekorunu kırarak tarihte en fazla bonservis bedeli ödenen Türk futbolcu olacak.

Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...