Tgrt Haber

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos futbolu bırakacağını açıkladı!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 May 2024 14:53 - Güncelleme : 21 May 2024 17:53
Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos futbolu bırakacağını açıkladı!

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, futbolu bırakacağını açıkladı. Kroos, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) sonrası sahalarda olmayacak.

İspanya LaLiga takımlarından Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos, eflatun-beyazlıların internet sitesinden yapılan açıklama ile Euro 2024 sonrasında profesyonel futbolculuk kariyerine son verme kararı aldığını duyurdu.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU 

Temmuz 2014'te İspanyol ekibine katılan Kroos, 10 sezonda 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 4'er kez UEFA Süper Kupa, La Liga ve İspanya Süper Kupa'nın yanı sıra 1 kez de İspanya Kupası (Copa del Rey) şampiyonluğu kazandı.
Toni Kroos, Real Madrid'deki şampiyonluklarının yanı sıra, Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı ile şampiyonluğa uzandı.Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos futbolu bıraktı - 1. Resim

Başarılı orta saha, Bayern Münih ile de 3'er kez Bundesliga ve Almanya Kupası, 2 defa Almanya Süper Kupası, 1'er kez Şampiyonlar Ligi, Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Süper Kupa zaferi elde etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...