Tgrt Haber

Şampiyonluk kutlamasında ortalık karıştı, Galatasaray formasını yaktılar

Editör: Murat Makas / Kaynak: Mynet
27 May 2024 09:52 - Güncelleme : 27 May 2024 09:53
Şampiyonluk kutlamasında ortalık karıştı, Galatasaray formasını yaktılar

Şampiyonluk kutlamaları sırasında Galatasaray taraftarları ile Sakaryaspor taraftarları arasında arbede çıktı, Galatasaray forması yakıldı.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 yenerek 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da taraftarlar Sakarya’nın cadde ve sokaklarında şampiyonluk kutlamak için toplandı.

Şampiyonluk kutlamasında ortalık karıştı, Galatasaray formasını yaktılar - 1. Resim

Serdivan ilçesi Bağlar Caddesi’nde bazı Sakaryaspor taraftarları ise kutlama yapan vatandaşlara engel olmaya çalıştı. İki taraftar grubu arasında çıkan arbede polis ekiplerince güçlükle ayrıldı.

FORMAYI YAKTI

Karşılıklı olarak sloganlaşan taraftarlardan biri polis ekiplerince zor kullanılarak polis otosuna bindirildi. Sakarayspor’un taraftarları ise şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray forması yakarak tepki gösterdi. Taraflar, polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıldı.

Şampiyonluk kutlamasında ortalık karıştı, Galatasaray formasını yaktılar - 2. Resim

Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...